Argantonis (argantonis) wrote in badparties,
Argantonis
argantonis
badparties

[02-05-08] speciale 10e editie STORM @ Waterfront, Rotterdam

STORM  is een crossover feest waarin veel harde, underground muzieksoorten worden gecombineerd. Als het maar dansbaar is; van slepende noise naar snoeiharde industrial en  keiharde tekno. Heel de nacht piepen, beuken en kraken dus, ook deze STORM weer.
Inmiddels is STORM aan de tiende editie toe en dat gaan we vieren; Een nieuw logo, maar vooral een superdikke line up!

LET OP: Door de vele acts gaan we al om 22:00 open en zal Tonikom al om 22:15 beginnen!
  
De flyer is een boekje, dus in gedachten moet je 'm maar even vouwen:


This Morn' Omina is één van de sfeervolste acts deze avond. De show van deze belgen is altijd innemend en zal vanavond weer ondersteund worden door live percussie.
De Amerikaanse band TERRORFAKT maakt lekkere doorstampende noise. TERRORFAKT heeft zowel een naam in de noise als in de hardcore scene en dat heeft zo zijn redenen. TERRORFAKT heeft al flink wat dansvloerhitjes op de naam staan dus dat gaat erg vet worden.
Omkara Techichi heeft lang niet zoveel van zich laten horen maar komt voor de tiende STORM terug naar deze planeet. Zijn muziek werd elke STORM wel gedraaid, maar nu komt hij z'n chaotisch spacende darkcore live ten gehore brengen.
Mono-Amine Mono-Amine is niet in één hokje te passen. Zijn muziek is een originele crossover van noise, hardcore en tekno. Als Joost G draaide hij al eens op STORM maar deze liveset gaat nog vetter worden.
The Teknoist gaat tijdens zijn livesets net zo hard los als zijn publiek. De opzwepende UK hardcore van deze Brit is snel en sfeervol; perfect voor de dansvloer.
Tonikom is de openingsact van de avond. Deze dame uit de USA maakt IDM, niet snoeihard maar wel een goede binnenkomer.
Ook in het cafe staan twee liveacts: Cervello Elettronico en Roodbwoy vs Den chaoot.
Cervello Elettronico uit New York maakt piepende en krakende noise waarbij je moeilijk stil kan blijven staan.
Roodbwoy en Den Chaoot zullen een erg brede live set doen. Van 8bit electro en rave tot breakcore; als het maar dik klinkt.

Naast al deze live acts hebben we ook weer een goede selectie aan dj's:
In de tweede zaal zal Taladega
een electro set draaien. DJ Thrasher stond al vaker in de tweede vanwege zijn smerige drum 'n bass naar hardcore sound. Vanavond doet hij dat samen met DJ Hidden, een breakcore en drum 'n bass producer die daarnaast ook nog eens in de Outside Agency zit. Met zijn 2'en sluiten ze het cafe af met een 2 uur durende set op 4 decks. Dat gaat hard beuken worden..
Maar ook in de hoofzaal hebben we dj's staan: DJ CO2 draaide al cyber en noise voordat er überhaupt een scene voor was. Deze tiende STORM is dus een mooi moment om hem eens te zien.
Stefan van ZMK, al jaren één van de beste nederlandse tekno dj's, zal een vuige tekno set draaien. DJ 141, bekend van de Cenobytes doet een noise set. Tot slot gaan ook de organisatoren van STORM, DavidK en Argantonis, hun ding doen.


-----------Links----------------------------------
stormparty.nl
filmpjes van de vorige STORMS
waterfront

-----------Adres en OV-------------------------
 Je kan vanaf Waterfront lopen naar centraal station (25 min), maar je kan ook nachtbus 4 pakken vanaf station Blaak. De nachtbussen vertrekken om iets na 2:25, 2:55,4:25, 4:55, en 5:25.
Naar Den Haag/Amsterdam/Utrecht gaan de nachttreinen om 03:00, 04:00, 05:00 en daarna gaan de normale treinen weer.
Ook gaan vanaf 05:15 weer trams vanaf Station Blaak naar station Centraal, om de 20 minuten.
Voor meer OV info:www.9292ov.nl
Adres:
WaterFront
Boompjeskade 10
3011 XE Rotterdam
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 5 comments